Advertisement

Sinop Selale : Facebook / Si̇nop erfelek şelaleleri̇ :sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi tatlıca irili ufaklı 28 ayrı şelale barındırmaktadır.

Sinop Selale : Facebook / Si̇nop erfelek şelaleleri̇ :sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi tatlıca irili ufaklı 28 ayrı şelale barındırmaktadır.. 2011 yılında milli park ilan edilmiş ve milli parklar genel müdürlüğü tarafından koruma altına alınmıştır. Yukarı doğru tırmanış sırasında şelale ve göletler birbirini izliyor. Erfelek'e yaklaşık 10, sinop'a ise 45 km uzaklıktadır. Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Mobile photo upload című értékelésből.

Sinop'un erfelek ilçesinde bulunan tatlıca şelaleleri, toplamda 2 kilometre uzunluğunda 28 ayrı şelaleden oluşmakta. Sinop, sinop i̇li bölgesindeki şelaleler hakkında tripadvisor'da paylaşılan yorum ve fotoğrafları görün. İzmit'te mola verdiğimiz lokantada çalışanlarla konuşurken sinop'a. Sinop'ta araştırmacılar yeni bir şelale zinciri keşfetti. Sinop' tan erfelek i̇lçesine her yarım saatte bir.

Sinwph Sinop Picturesque Historical Resort City Near The Black Sea Skyscrapercity
Sinwph Sinop Picturesque Historical Resort City Near The Black Sea Skyscrapercity from i1.trekearth.com
Ağırlıklı olarak rize kaçkarlar ve artvin'in yaylalarını gezmeyi planladığımız seyahatimizi yarıda keserek geri dönmek zorunda kalıyoruz. Erfelek barajı için açılan yolların sebebiyle tespit edilmiştir. 2011 yılında milli park ilan edilmiş ve milli parklar genel müdürlüğü tarafından koruma altına alınmıştır. Şelaleleri takip ederek tırmanarak çıkarsanız muhteşem. Bu fotoğrafı çekmek çok zor oldu. Sinop merkeze 42 kilometre, erfelek ilçesine 18 kilometre uzaklıkta bulunan tatlıca şelaleleri; Sinop'tan erfelek ilçesine her yarım saate bir i̇lk şelale ve yanında yer alan küçük ahşap ev adeta küçük bir fotoğraf stüdyosu gibi. Şelaleler 1997 yılında erfelek barajı'na ait yolların yapımı.

Şelalelerin keşfedilmesi yakın zamana dayanmaktadır.

Sinop'un gerze ilçesi çağlayan köyündeki şelale, dondurucu soğuğun etkisiyle buz tuttu. Sinop erfelek şelalesi doğa güzelliğinin yanı sıra müthiş bir doğa yürüyüşü olarak da değerlendirebilirsiniz. Sinop erfelek de 28 şelaleden oluşan doğal cennet 20 yıl öncesinde keşfedilmiş ve turistlerin ve daha önümüzde 13 şelale var ve bu kısım biraz daha kaygan yapıya sahip, bu nedenle yürüyüş. 2011 yılında milli park ilan edilmiş ve milli parklar genel müdürlüğü tarafından koruma altına alınmıştır. Ağırlıklı olarak rize kaçkarlar ve artvin'in yaylalarını gezmeyi planladığımız seyahatimizi yarıda keserek geri dönmek zorunda kalıyoruz. Sinop merkeze 42 kilometre, erfelek ilçesine 18 kilometre uzaklıkta bulunan tatlıca şelaleleri; Yukarı doğru tırmanış sırasında şelale ve göletler birbirini izliyor. Şelale doğanın içinde gizliyken devlet su işleri tarafından fark edilmiştir. Doğa, şelâle tırmanmak ve manzara hakkında 27844 ziyaretçi ziyaretçiden 4233 fotoğraf gör. Türkiye'de eşi benzeri bulunmayan bu şelale dizilişini mutlaka görmelisiniz. Ancak, patika çoğu zaman şelalelerin üstündeki yamaçlardan devam ettiği için birçok şelale görülmeden geçiliyor. 25 kilometrelik alanı kapsadığı sanılan ve içerisinde sinop'ta keşfedilen şelale zinciri. Gezenadamfati̇h 816 views6 months ago.

Sinop merkeze 42 kilometre, erfelek ilçesine 18 kilometre uzaklıkta bulunan tatlıca şelaleleri; Şelaleleri takip ederek tırmanarak çıkarsanız muhteşem. Erfelek tatlıca şelalelerine ilk girişte büyük, masmavi bir şelale karşılıyor sizi. Şelalelerin keşfedilmesi yakın zamana dayanmaktadır. İsmi de sinop'un erfelek ilçesinden gelmektedir.

Erfelek Tatlica Selalesi Tabiat Parki Nerdesinbahar Com
Erfelek Tatlica Selalesi Tabiat Parki Nerdesinbahar Com from i0.wp.com
Nedense bu güzel şelale değer görmemiş, etrafı ağaçlar, alüvyonlar, dallar çalılar kaplamış. Birbiri ardına gelen irili ufaklı 28 tane şelale bulunmaktadır. Güzergah bilgisini arkadaki haritadan görebileceğiniz gibi tatlıca şelale ulaşımı için detaylı bilgiye yol. A(z) erfelek tatlica selaleleri tabiat parki helyre vonatkozó : Sinop merkeze 42 kilometre, erfelek ilçesine 18 kilometre uzaklıkta bulunan tatlıca şelaleleri; Sinop' tan erfelek i̇lçesine her yarım saatte bir. Bu fotoğrafı çekmek çok zor oldu. Türkiye'de eşi benzeri bulunmayan bu şelale dizilişini mutlaka görmelisiniz.

Birbiri ardına gelen irili ufaklı 28 tane şelale bulunmaktadır.

Tatlıca takım şelaleleri, sinop iline bağlı erfelek'in on beş kilometre güneyinde kalıyor. Güzergah bilgisini arkadaki haritadan görebileceğiniz gibi tatlıca şelale ulaşımı için detaylı bilgiye yol. Sinop'ta ziyaret edebileceğiniz doğal güzelliklerden bir diğeri erfelek tatlıca şelaleleri'dir. Mobile photo upload autora erfelek tatlica selaleleri. Sinop, sinop i̇li bölgesindeki şelaleler hakkında tripadvisor'da paylaşılan yorum ve fotoğrafları görün. İzmit'te mola verdiğimiz lokantada çalışanlarla konuşurken sinop'a. Mobile photo upload című értékelésből. Trabzon'dan ordu'ya dönerken öylesine yoğun yağmur yağan. Unnamed road, 57600 sorkun/gerze/sinop, türkiye. Türkiye'de eşi benzeri bulunmayan bu şelale dizilişini mutlaka görmelisiniz. Sinop şelaleleri hakkında sinopbilke tarafından yazılan gönderiler. Sinop'un erfelek ilçesinde bulunan tatlıca şelaleleri, toplamda 2 kilometre uzunluğunda 28 ayrı şelaleden oluşmakta. Sinop erfelek şelalesi hakkında bilgi.

Si̇nop erfelek şelaleleri̇ :sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi tatlıca irili ufaklı 28 ayrı şelale barındırmaktadır. Ağırlıklı olarak rize kaçkarlar ve artvin'in yaylalarını gezmeyi planladığımız seyahatimizi yarıda keserek geri dönmek zorunda kalıyoruz. Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Erfelek'e yaklaşık 10, sinop'a ise 45 km uzaklıktadır. Sinop'ta ziyaret edebileceğiniz doğal güzelliklerden bir diğeri erfelek tatlıca şelaleleri'dir.

Sinop Ta Selale Buz Tuttu Sinop Haberleri
Sinop Ta Selale Buz Tuttu Sinop Haberleri from im.haberturk.com
Gidiş sinop' a 45 km ve erfelek i̇lçesine 10 km uzaklıktadır. Erfelek barajı için açılan yolların sebebiyle tespit edilmiştir. Sinop merkeze 42 kilometre, erfelek ilçesine 18 kilometre uzaklıkta bulunan tatlıca şelaleleri; Sinop erfelek şelalesi hakkında bilgi. Yukarı doğru tırmanış sırasında şelale ve göletler birbirini izliyor. Sinop'ta ziyaret edebileceğiniz doğal güzelliklerden bir diğeri erfelek tatlıca şelaleleri'dir. A(z) erfelek tatlica selaleleri tabiat parki helyre vonatkozó : Gidiş sinop'a 45 km ve erfelek ilçesine 10 km uzaklıktadır.

Türkiye'de eşi benzeri bulunmayan bu şelale dizilişini mutlaka görmelisiniz.

2011 yılında milli park ilan edilmiş ve milli parklar genel müdürlüğü tarafından koruma altına alınmıştır. Sinop'un erfelek ilçesinde bulunan tatlıca şelaleleri, toplamda 2 kilometre uzunluğunda 28 ayrı şelaleden oluşmakta. 25 kilometrelik alanı kapsadığı sanılan ve içerisinde sinop'ta keşfedilen şelale zinciri. Gezenadamfati̇h 816 views6 months ago. Trabzon'dan ordu'ya dönerken öylesine yoğun yağmur yağan. Mobile photo upload autora erfelek tatlica selaleleri. Şelaleleri takip ederek tırmanarak çıkarsanız muhteşem. Şelaleler 1997 yılında erfelek barajı'na ait yolların yapımı. Sinop'ta ziyaret edebileceğiniz doğal güzelliklerden bir diğeri erfelek tatlıca şelaleleri'dir. Sinop, sinop i̇li bölgesindeki şelaleler hakkında tripadvisor'da paylaşılan yorum ve fotoğrafları görün. Erfelek tatlıca şelalelerine ilk girişte büyük, masmavi bir şelale karşılıyor sizi. Şelale çevresinde mesire alanları ve kampa uygun bir konumu bulunmaktadır. Ağırlıklı olarak rize kaçkarlar ve artvin'in yaylalarını gezmeyi planladığımız seyahatimizi yarıda keserek geri dönmek zorunda kalıyoruz.

Unnamed road, 57600 sorkun/gerze/sinop, türkiye sinop sel. Bu fotoğrafı çekmek çok zor oldu.

Posting Komentar

0 Komentar